Kommid ja batoonid

Aprikoosikommid šokolaadis

 

Tumeda šokolaadiga kaetud kommid, mis sisaldavad kuivatatud aprikoose ja seemneid. Tervislikud ja maitsvad vahepalad, mis annavad palju head energiat!  (:

Retsept ilmus ka ajakirja Sensa jaanuarinumbris.

Vajalikud ained:

200 g kuivatatud aprikoose
200 g päevalilleseemneid
100 g seesamiseemneid
250 g kvaliteetset tumedat šokolaadi

Leota aprikoose vees umbes 30 minutit, et need pehmeneksid. Pigista siis aprikoosidest liigne vesi välja ja purusta blenderis ühtlaseks massiks. Purusta ka seesamiseemned. Sega aprikoosimassi hulka purustatud seesamiseemned ja päevalilleseemned. Sega kõik ühtlaseks. Veereta saadud kommimassist käte vahel väikesed kuulikesed ja jäta tunniks ajaks külma.
Sulata kuumaveevannis šokolaad ja kata kommid kahvli abil sulašokolaadiga. Kaunistuseks võid peale panna näiteks mandlilaaste või kookoshelbeid.
Sellest kogusest saab umbes 30 paraja suurusega kommi.

 

 

Sulle võivad veel meeldida

2 kommentaari

  • Reply
    Anonymous
    jaanuar 18, 2014 at 6:10 p.l.

    Nii isuäratav…, tahaks kohe maiustada…

  • Kommenteeri