Küpsised

Makroonid

Mõni aeg tagasi sain Toiduakadeemias toimunud Kertu Lukase makroonide valmistamise koolituselt palju inspiratsiooni. Makroonide tegu on küll parajalt aeganõudev ja peaaegu, et nagu täppisteadus, kuid nende hõrk maitse on lihtsalt lummav. Pealegi näevad need oivalised maiused nii nunnud ja ilusad välja, et mul on tahtmine neid üha tihedamini valmistama hakata.

 

Kuhi valmis küpsetatud, kuid veel “kokkukleepimata” makroone

 

 
Makroonide kaunistamiseks kasutasin natuke roosat toiduvärvi.
 Tõmbasin pintsliga lihtsalt mõned roosad triibud.
 
Täidiseks valmistasin kreemi hapudest mustsõstardest ja magusast valgest šokolaadist.
 Kreem tuli täpselt parajalt hapu ning ilusa tumelilla värvusega.

 

Pealt krõbe, seest pehme ja veidi niiske hõrgutis, mille vahel magushapu mustsõstrakreem

 

Minu õde Marie oli makroonide üle igal juhul väga õnnelik.

 

 

… ja upsss!!!! fotosessiooni hoos juhtub ka nii, et makroonid lendavad tahtmatus suunas

 

…aga sellest pole midagi, sest neid sööks kas või põrandalt
 
 

Sulle võivad veel meeldida

2 kommentaari

  • Reply
    Ragne
    aprill 27, 2014 at 5:19 e.l.

    Appi, kui lahe on selle makroonipostituse esimene pilt:)

  • Kommenteeri