Koogid

Kreemjas šokolaadikook maasikatega

 

Tükikesest kreemja sisuga šokolaadikoogist ei suuda küll
keegi ära öelda! Eriti kui kook on kaetud värskete maasikatega.. Mmm! Kiire ja lihtne kook, mis maitseb nii patuselt hästi!
Suvisel ajal kata kook ükskõik milliste marjadega. Magusale
šokolaadikoogile sobivad kaaslaseks ka näiteks hapukad vaarikad, mustsõstrad ja
põldmarjad.
 
Kogus: 6-8 tk
 
Vaja läheb:
 
Põhi:
120 g küpsiseid (nt Digestive)
50 g võid
 
Kate:
300 g maitsestamata kohupiimapastat
200 g maitsestamata toorjuustu
200 g piimašokolaadi
150 g värskeid maasikaid
Tee nii:
Sulata või ja jäta jahtuma. Purusta küpsised ja sega hulka
sulavõi. Suru saadud segu küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva koogivormi
(18 cm) põhja. Aseta vorm katte valmistamise ajaks külmkappi.

 

Sega omavahel toasoe kohupiimapasta ja toorjuust. Sulata
vesivannil šokolaad ja lase mõni minut jahtuda. Sega sulašokolaad
kohupiima-toorjuustusegu sisse samal ajal hoogsalt segades, et šokolaad tükki
ei läheks. Vala saadud segu küpsisepõhjale. Lase koogil 4 tundi külmkapis
tarduda.  Viiluta maasikad ja kata kook
maasikaviiludega!
PS! Kui Sa teed seda kooki, siis ära unusta pilti teha ja #koogikontor ära märkida. Mul oleks väga hea meel, kui näeksin, mida Sa valmistanud oled!

Sulle võivad veel meeldida

Kommentaare pole

Kommenteeri