Toorkoogid ja vegan maiustused/ Töötuba

Toorkoogi töötuba

Olen terve oma teadliku elu eelistanud toituda tervislikult ja oma toitudes kasutanud võimalikult vähe töödeldud tooraineid. Valge suhkru ja nisujahuga kooke, küpsiseid ja komme söön ise väga harva. Samuti olen ka oma retseptides hakanud üha enam jälgima, et need sisaldaks pigem tervislikumaid alternatiive.

Mõned aastad tagasi sattusin vaimustusse toorkookidest, mida valmistatakse kuumtöötlemata ja enamasti vaid taimsest toorainest. Lisaks sobivad need koogid gluteeni- ja laktoositalumatusega magusa armastajatele. Juhuks, kui sa pole veel toorkookidega kokku puutunud, siis siin on mõned põhjused, miks sa võiksid neid teistele kookidele eelistada:

  • Rikkalik maitse
  • Isuäratav välimus
  • Piima-, muna-, suhkru-, jahuvaba
  • Säilinud kasulikud vitamiinid
  • Kõht püsib kauem täis
  • Veresuhkur ei tõuse nii kiiresti
  • Sobib ka veganitele
  • Tuju on hetkega parem

Toorkookide variatsioone on lõpmata palju. Erilist rolli mängib nende puhul hooajalisus- kui suvel tulevad imelised koogid värsketest marjadest, siis talvisel perioodil eelistan kasutada mahlaseid apelsine. Šokolaadi, peedi, vaarika, sidruni, mustika, espresso, kõrvitsa, mango, tiramisu, pistaatsia ja veel mitmed maitsed olen toorkookides järgi proovinud ning nende seast omad lemmikud leidnud.

Kui sa tahad ka tervislikumalt maiustada ja toorkookide valmistamise selgeks õppida, siis tule minuga toorkoogi töötuppa!

Töötoas:

  • Arutleme, milliseid tooraineid kasutada toorkookide valmistamiseks ja miks neid võiks eelistada
  • Teeme  läbi 5 erinevat toorkooki
  • Saad kaasa lihtsal kujul retseptid, et saaksid kodus hiljem järgi proovida
  • Saad koogiga kohapeal maiustada või selle karbiga koju kaasa võtta

Lisaks kookidele valmistame imemaitsvaid naturaalseid pähklivõisid ja toorkomme!

Oma retseptides kasutame Loodusvägi ja Boost Yourself tooteid! Toorkoogid blenderdab valmis kvaliteetne “tööloom” Blendtec blender!

PS! Soovi korral võta kaasa ka oma fotokaamera ja annan sulle häid nippe, kuidas oma valminud magustoidust ilusad pildid teha!

Hetkel veel vabu kohti järgmistele töötubadele:

25.03.2018 Toorkoogi töötuba

15.04.2018 Toorkoogi töötuba

Kirjuta mulle info@koogikontor.ee ja broneeri endale koht!

Sulle võivad veel meeldida

Kommentaare pole

Kommenteeri