Töötuba

Koogikontori jõuluteemaline workshop ja piparkoogitainas

Hei, armas Koogikontori sõber!

Kutsun Sind 9.detsembril ehk teisel advendil mõnusasse jõululõhnalisse töötuppa, kus valmistame kahel erineval moel vürtsikat piparkoogitainast.  Ühe teeme klassikalise, nisujahu ja võiga. Lisaks õpime valmistama ka taimset, gluteenivaba piparkoogitainast, kus nisujahu ja või jätame seekord kõrvale.

Kui trenn tehtud ja tainapätsid valmis sõtkutud, pakime need mõnusalt jõululikku pakendisse. Inspiratsiooni pakkimiseks saame loodusest, kasutades naturaalset paberit, paelasid, maitsetaimi, vürtse ja muud. Nii saad töötoas valminud piparkoogitaina ilusas pakendis koju viia või hoopis armsale sõbrale kinkida. 

PS! Pakkimise ideed saad jõulukingituste tegemise ajaks meelde tuletada ja sel aastal kingitused eriliselt ägedad teha… ja otseloomulikult saad kohapeal sellest samast piparkoogitainast valmistatud krõbedaid piparkooke maitsta ja end tee või glögiga soojendada 🙂

Töötoas osalemise tasu kuni 30.nov. 49€, hiljem 55€
Kohti on piiratud arv, seega anna palun oma osalemissoovist varakult märku!

Registreerimiseks kirjuta info@koogikontor.ee
Kutsu sõber kaasa ja veeda üks mõnus jõululõhnaline pühapäevahommik 🙂

NB! Kui Sa millegipärast meiega 9.detsembril liituda ei saa, aga piparkoogitainast tahaksid ikkagi, siis anna mulle sellest teada ja ma valmistan Sulle!

Hind: 375 g klassikaline/apelsiniga piparkoogitainas 5€ (sama suur pakike nagu pildil)

 

Sulle võivad veel meeldida

Kommentaare pole

Kommenteeri