Kommid ja batoonid

★Matcha-kookosetrühvlid valges šokolaadis★

Matcha on üks eriliselt põnev toiduaine, millesse ma viimasel ajal kiindunud olen. Eestis pakub kvaliteetset matchat Hi Matcha!

Tutvustan Sulle matchat veidi lähemalt.
See on Jaapanist pärit peeneks jahvatatud rohelise tee pulber. Matcha rohelise tee puhul tarbitakse 100% teelehtedest mitte vaid teelehtede tõmmist. Ehk siis 1 tass rohelist teed sisaldab sama palju antioksüdante kui kümne rohelise tee tõmmis. Matcha sobib ideaalselt tervislikumaks alternatiiviks kohvile!

Joongi nüüd matchateed hommikuti kohvi asemel. Lisan veel veidi piima ja mett ning saan ühe tõeliselt maitsva ja ergutava joogi!

★Kui Sa soovid ka matchat proovida, siis Hi Matcha lehelt tellides sisesta ostukorvis kupong “koogikontor” ning saad 10% soodustust oma tellimuselt!

 

Lisaks saab matchat kasutada ka soolastes ja magusates toitudes. Hi Matchal on selleks eraldi toode- kulinaaria matcha.

Seda sama kulinaaria matchat kasutasin seekord mõnusates matcha-kookosetrühvlites ja katsin need valge šokolaadiga. Ülimalt lihtne ja kiire, samas efektne magus amps!

Kogus: 11-12 tk

Vaja läheb:

120 g kookoshelbeid
50 g vedelat mett
3/4 tl matcha pulbrit (HI MATCHA kulinaaria)
50 g kookosrasva
125 g valget šokolaadi

Tee nii:

Sega omavahel kookoshelbed, mesi, sulanud kookosrasv ja matcha. Mätsi käte vahel väikesteks pallikesteks ja aseta 20 minutiks külma.

Sulata vesivannil valge šokolaad ja kata kommid šokolaadiga. Hoia jälle 20 minutit külmas.

Kui šokolaad on tahkunud, siis kaunista matcharoheliste triipudega. Selleks sega matcha hästi väikese tilga veega, kasta pintsel saadud segu sisse ja triibuta nii, kuidas soovid.

★Nom!

PS!
Kui Sa teed neid komme, siis ära unusta pilti teha ja
#koogikontor ära märkida. Mul oleks väga hea meel, kui näeksin, mida Sa
valmistanud oled!

Sulle võivad veel meeldida

Kommentaare pole

Kommenteeri