Muu

Täna käisin kinos vaatamas filmi “Julia and Julie”- tohutult hea film, millest tegelikult saingi inspiratsiooni jälle blogimisega alustada..

Filmis seadis Julie endale eesmärgi, teha 365 päevaga läbi 524 retsepti prantsuse kokaraamatust. Ta pidi sellepärast nii mõndagi tegemata jätma, kuid kõik laabus hästi ning ta sai väljakutsega edukalt hakkama.

Peale filmi raamatupoest läbi käies, oli mul mõte osta ka raamat selle filmi kohta, sest see tõesti meeldis mulle. Seda raamatut ma siiski ei ostnud, kuid soetasin endale hoopis Nigella Lawsoni raamatu “How to be a domestic goddess”. Raamat oli küll üpris kallis, kuid ma arvan, et see hind on seda igati väärt, sest see on täis isuäratavaid kookide, küpsiste, pirukate jms retsepte. Mõtlesin, et peaks isegi mõnes kokaraamatus absoluutselt kõik retseptid järgi proovima…võibolla siis selle raamatuga alustangi.

Sulle võivad veel meeldida

2 kommentaari

  • Reply
    Pille
    märts 30, 2010 at 7:37 e.l.

    Mul on see Nigella raamat juba ammu-ammu olemas ja väga meeldib. Olen sealt vist kümneid retsepte järele proovinud ja tulemusega alati rahule jäänud!
    Nii et hea ost 🙂

  • Reply
    Merilin Siimpoeg
    aprill 25, 2010 at 1:36 p.l.

    Oh, siis on väga hea!:)

  • Kommenteeri