Muu

Kamaparfee

Kama teeb sellest vägagi eestimaise magustoidu, mida on mõnus praeguste kuumade ilmadega süüa. Serveerida võib kõikide marjadega, mida hetkel saada on- maasikad, vaarikad, mustikad, mustsõstrad, metsmaasikad…

Vaja läheb:
250 g kohupiimapastat
2 dl vahukoort
1 sidrun
1 dl suhkrut
1 tl vanillsuhkrut
1 dl kamajahu

Sega kohupiim suhkru, vanillsuhkru, sidrunimahla ja kamajahuga. Sega juurde vahustatud koor. Tõsta segu ühte suurde (u 20 cm) või mitmesse väiksesse vormi ja aseta vähemalt 4 tunniks sügavkülma. Tõsta vormid hetkeks kuuma vette ja kummuta siis serveerimisalusele. Lase parfeel 30 minutit tavalises külmkapis seista ja serveeri.
Retsept on pärit Angeelika Kangi raamatust “Jäised ahvatlused”

Sulle võivad veel meeldida

2 kommentaari

  • Reply
    Eva P.
    juuli 15, 2010 at 7:10 e.l.

    Maitsev! Tegin eile.

  • Reply
    Merilin Siimpoeg
    juuli 15, 2010 at 6:58 p.l.

    Tore, mulle ka maitses;)

  • Kommenteeri