Hea mahlane keeks, mille peal jäävad lehmakommid mõnusalt krõmpsuma.
Vaja läheb:
4 dl nisujahu
1 dl suhkrut
0,5 dl fariinsuhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
2 tl küpsetuspulbrit
0,75 tl kaneeli
3 muna
2 banaani
200 g kohupiima
150 g võid
4-5 lehmakommi
Vahusta toasoe või suhkrutega, lisa edasi vahustades munad. Purusta banaanid ja lisa need koos kohupiimaga võivahule. Sega kuivained omavahel ja lisa ka need. Vala tainas võiga määritud vormi ja murenda lehmakommid kõige peale. Küpseta 180 kraadi juures 40 minutit.
2 kommentaari
Kokkamas95
juuli 6, 2010 at 5:20 p.l.Mmm… nii isuäratav!
Merilin Siimpoeg
juuli 7, 2010 at 5:28 p.l...oh, kui sa veel maitset oleks tundnud;)