Ühed mõnusad mehhikopärased soolased suupisted. Tortilja vahele saab ju ükskõik mida panna, tuleb ainult fantaasial lennata lasta! Seekord, ei midagi erilist, kuid alati hea juust ja peekon.
Vaja läheb:
4 tortiljat
125 g sulatatud juustu
100 g riivjuustu
50 g suitsupeekonit
Määri toriljapind sulatatud juustuga. Pane ühele tortiljapoolele natukene hakitud peekoniribad ja nende peale riivjuust. Tõsta ainult sultatud juustuga kaetud pool täidisega tortiljapoole peale. Grilli kuival pannil kuni juust hakkab sulama. Lõika tortiljapoolikud kolmnurkadeks ja serveeri kuni need veel soojad on.
2 kommentaari
Mai
oktoober 23, 2010 at 4:33 p.l.Mul hakkas ila jooksma…
Merilin Siimpoeg
oktoober 23, 2010 at 7:53 p.l.Heh, siis on mu eesmärk täidetud;)