Tädi on mul andunud šokolaadiarmastaja, mis oligi põhjuseks sellele, et otsustasin talle sünnipäevaks ühed tummised šokolaaditrühvlid teha:)
Muidu mõrudat tumedat šokolaadi tasakaalustab kommide katteks olev piimašokolaadi mahe maitse.
Trühvliteks vajad:
200 g tumedat šokolaadi (vähemalt 70%)
4 spl vahukoort (35%)
40 g võid
2 spl brändit/ konjakit
Katteks:
200 g piimašokolaadi
Aja vahukoor potis kuumaks ja keera tuli kinni, kuid jäta pott veel pliidi peale. Lisa hakitud tume šokolaad, sega seni kuni šokolaad on täielikult sulanud. Lisa või ja brändi ning sega kõik ühtlaseks massiks. Vala saadud segu vormi ja kata toidukilega. Hoia paar tundi külmkapis.
Kui segu on juba piisavalt tahke, siis vormi käte vahel pisikesed kuulikesed. Sulata kuumaveevannis piimašokolaad ja kata trühvlid sulašokolaadiga. Lase veel paar tundi šokolaadil tahkuda ja ongi valmis.
nomnom..
Kommentaare pole