Jälle midagi šokolaadist…
Maitsev, kiire ja marulihtne šokolaadikook kohvimeki ja hapukate astelpajumarjadega. Tänu täisterajahule jääb koogi sisu rabedam kui tavaliselt.
Vaja läheb:
200 g tumedat šokolaadi
200 g võid
200 g suhkrut
4 muna
5 spl täisteranisujahu (kuhjaga)
0,5 tl soola
3 tl lahustuvat kohvipulbrit
2 peotäit astelpajumarju
40 g purustatud metspähkleid
Sulata potis tasasel tulel šokolaad koos võiga. Sega hulka suhkur ja jäta segu jahtuma. Vahusta šokolaadisegu hulka ükshaaval munad. Lisa sool, kohvipulber ja täisteranisujahu, sega ühtlaseks. Vala saadud mass ümmargusse koogivormi ja puista peale astelpajumarjad ning pähklipuru. Küpseta 180 kraadi juures 25 minutit. Söö soojalt, kui tahad vedelama sisuga kooki või hoia mõned tunnid külmkapis, kui soovid tahkemat sisu.
Ilusat jõulu! (:
2 kommentaari
Anonymous
jaanuar 8, 2014 at 11:42 e.l.Imelised küünlajalad! 🙂
Äkki jagate infot, kust need pärit on?
Merilin Siimpoeg
jaanuar 8, 2014 at 8:26 p.l.Need on tõesti väga ilusad! 🙂 Ostetud on need juba päris ammu ja vist olid Mustri sisustussalongist.