Mõni aeg tagasi sain Toiduakadeemias toimunud Kertu Lukase makroonide valmistamise koolituselt palju inspiratsiooni. Makroonide tegu on küll parajalt aeganõudev ja peaaegu, et nagu täppisteadus, kuid nende hõrk maitse on lihtsalt lummav. Pealegi näevad need oivalised maiused nii nunnud ja ilusad välja, et mul on tahtmine neid üha tihedamini valmistama hakata.
Kuhi valmis küpsetatud, kuid veel “kokkukleepimata” makroone
Makroonide kaunistamiseks kasutasin natuke roosat toiduvärvi.
Tõmbasin pintsliga lihtsalt mõned roosad triibud.
Täidiseks valmistasin kreemi hapudest mustsõstardest ja magusast valgest šokolaadist.
Kreem tuli täpselt parajalt hapu ning ilusa tumelilla värvusega.
Pealt krõbe, seest pehme ja veidi niiske hõrgutis, mille vahel magushapu mustsõstrakreem
Minu õde Marie oli makroonide üle igal juhul väga õnnelik.
… ja upsss!!!! fotosessiooni hoos juhtub ka nii, et makroonid lendavad tahtmatus suunas
…aga sellest pole midagi, sest neid sööks kas või põrandalt
4 kommentaari
Ragne
aprill 27, 2014 at 5:19 e.l.Appi, kui lahe on selle makroonipostituse esimene pilt:)
Merilin Siimpoeg
aprill 27, 2014 at 12:37 p.l.Tänks! Mulle ka meeldib 🙂
S
juuli 11, 2018 at 9:52 p.l.Kas nende retsept on ka kuskil? Nii head näevad välja!
admin
juuli 12, 2018 at 12:40 e.l.Hei! Nende makroonide retsepti jagan makrooni töötoas. Sügisest alustan jälle uute gruppidega. Tule ka! 😉