Muu

Fazeril uued ja hõrgud tooted!

Täna, veidi aega tagasi käisin Viru tn äärmiselt mõnusas Kohvik- Pagarikojas RUKIS. Seal tutvusin Fazeri kevadiste pagaritoodetega, millest mõned veel nii uued, et pole veel poodides näinud.

Fazer Eesti juhtkond viis ürituse alustuseks läbi toreda mälumängu, läbi mille saime meelde tuletada põnevaid fakte leiva kohta. Nt, kas teadsid, et kui tänapäeval küpsetatakse leiba peamiselt 600 g pätsikeste kaupa, siis 150 aastat tagasi kaalusid ümmargused leivapätsid koguni 6-12 kg.

Meile tutvustati uusi Fazeri tooteid, mis peamiselt keskenduvad sellele, et koostisosad oleksid võimalikult tervislikud- ilma lisatud E-aineteta, palju seemneid ja täisterajahusid, võimalikult vähe suhkrut.

Eriti põnev tundus mulle uus Fazer kõrvitsa röstkukkel kõrvitsapüree ja mooniseemnetega. Selle koostises on 10% kõrvitsapüreed, mis teeb kukli maitsvalt pehmeks ja õhuliseks.

Lisaks sobivad minu arvates just suveperioodil nautimiseks maitsvad näkileivad, millest üks juba mõnda aega populaarsust kogunud Must näkileib päevalilleseemnetega ja teine, uus tulija- Finest näkileib seesami- ja linaseemnetega. Tervislikumad alternatiivid rasvastele ja soolasetele kartulikrõpsudele!

Chef Jevgenijs Boiko tutvustab, milliseid suupisteid ta on valmistanud

Saime maitsta RUKIS chefi Jevgenijs Boiko poolt valmistatud soolaseid hõrgutisi- kus oli kasutatud uusi Fazeri pagaritooteid.

Magusaks üllatajaks oli vaarikas!

Hiljem oli kõigil osalistel ka ise võimalus üks eriti loominguline ja apetiitne võileib valmistada ja toimus väike “võistlus”, selleks saime lisaks RUKISe chefile küsida nõu Bränd Chef, Bocus d’Or finalist Dmitri Roozilt. 

Dmitri Rooz  toidukunsti tegemas

Tegin ka võileiva! 🙂

Meeletult inspireeriv ja tore üritus oli! Toit on ikka nii ilus ja mitmekülgne!

Kindlasti soovitan kõigile, kes seda veel teinud ei ole, külastada Kohvik-Pagarikoda RUKISt! Väga hubane, soe ja stiilne koht, kus teenindajatel nii armsad kokariided ja mütsid seljas-peas ning seal pakutav toit nii ilusti serveeritud ja maitsev!

Sulle võivad veel meeldida

Kommentaare pole

Kommenteeri