Need pisikesed pannkoogid on erilised selle poolest, et need ei sisalda mune. Seega on sobilikud ka neile, kes loomsest toidust loobunud. Koogid jäävad mõnusalt šokolaadised ja krõbedate äärtega ning maitsevad pisut teisiti kui klassikalised hapupiimapannkoogid, kuid on neile pühapäevahommikuti igati võrdväärsed konkurendid.
Retsept on imelihtne ja midagi vahustama ei pea. Vaja on vaid kõik koostisosad omavahel kokku segada.
Kogus: umbes 20 pisikest kooki
Šokolaadi-proteiinipannkoogid
Prindi retseptKoostisosad
- 100 g Boost Yourself Cacao&Maca proteiinisegu
- 350 ml piima (kasutasin taimset piima, aga sobib ka loomne)
- 1 banaan
- 3 spl mandlijahu
- 1/4 tl soola
- Praadimiseks:
- õli
Juhised
Sega omavahel proteiinisegu, piim, banaanipüree, mandlijahu ja sool. Lase pannkoogitainal 5 minutit seista ja prae siis kuumal pannil mõlemalt poolt väikesed pannkoogid. Soovitan pannile panna vaid 1 spl tainast, sest siis saad väikesed koogid lihtsama vaevaga ümber pöörata.
Serveeri pannkooke näiteks banaaniviilude ja meega!
Kommentaare pole