Smuutid ja hommikusöögid

Šokolaadine toortatrapuder

Kas teadsid, et toortatar maitseb hoopis teistmoodi kui tavaline tatar? Sellel on veidi pähkline ja oluliselt mahedam maitse. Samuti on säilinud seal palju rohkem organismile kasulikke aineid, sest toortatart pole kuumutatud nii nagu tavalist tatart.

Kui toortatar ära püreestada, tuleb sellest eriliselt kreemjas ja toitainerikas puder. Kreemisust lisavad veel india pähklid, magustajana lisasin natuke banaani ja datleid. Ja et kogu kombo veeeelgi isuäratavam ja šokolaadisem oleks, siis segasin sisse toorkakaod. 🙂

Boost Yourselfil tulid müügile uued mõnusad Breakfast Club tooted, millest ühte krõmpsuvat puistasin ka siia pudrule tipuks peale.

Sulle kindlasti meeldib see puder!

Šokolaadine toortatrapuder

Prindi retsept
By Portsjonit: 2 Valmistusaeg: 15 min (+üleöö leotamist)

Koostisosad

  • 2 dl toortatart
  • 50 g india pähkleid
  • 1 väike banaan
  • 3 kuivatatud datlit
  • 2 tl toorkakaod
  • 0,5 tl kaneeli
  • Šokolaadikaste:
  • 2 spl toorkakaod
  • 2 tl agaavisiirupit
  • 3 spl kookospiima või muud taimset piima
  • Peale:
  • Boost Yourself Original Crunchy segu
  • taimset piima/jogurtit

Juhised

1

Loputa tatratang ja pähklid sõelal külma vee all, pane siis kaussi ning vala peale nii palju külma vett, et tatar ja pähklid oleks kaetud umbes 1 cm veekihiga. Jäta ööseks ligunema.

2

Hommikul kurna tatar ja pähklid veest ning vala blenderkannu.

3

Lisa banaanitükid, datlid ja kaneel.

4

Töötle kõik ühtlaseks kreemiks. Jaota kahte kaussi.

5

Šokolaadikastme valmistamiseks sega omavahel kõik kastme koostisosad.

6

Serveeri putru BY original crunchy segu, šokolaadikastme ja taimse jogurti või piimaga.

PS! Kui sa teed seda putru, siis ära unusta hashtagiga #koogikontor märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida sa valmistanud oled!♡

Sulle võivad veel meeldida

Kommentaare pole

Kommenteeri