Need gluteeni- ja laktoosivabad pannkoogid valmivad naturaalse Biotta peedimahlaga. Pannkoogid tulevad mõnusalt krõbedate äärtega. Kuna tekstuurilt on need pigem kuivemad, siis soovitan serveerides peale kuhjata rohkelt marju, puuvilju ja jogurtit!
Retsept valmis koostöös A.Vogel Eestiga.
Peedipannkoogid (gluteenivaba ja vegan)
Prindi retseptKoostisosad
- 250 ml Biotta peedimahla
- 250 g kikerhernejahu
- 0,5 tl küpsetuspulbrit
- 0,5 tl soola
- praadimiseks õli
- Serveerimiseks
- marju
- puuvilju
- jogurtit
Juhised
1
Sega omavahel peedimahl, jahu, küpsetuspulber ja sool.
2
Lase 10 seista.
3
Kuumuta pannil õli.
4
Tõsta pannile 3-4 spl pannkoogitainast ja aja kiirelt laiali.
5
Küpseta pannkooke mõlemalt poolt 3-4 minutit. Keera pannkooke ettevaatlikult suure pannilabida abil.
6
Serveeri!
PS! Kui sa teed neid pannkooke, siis ära unusta @koogikontor märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida sa valmistanud oled!♡♡♡
Kommentaare pole