Smuutid ja hommikusöögid

Peedipannkoogid (gluteenivaba ja vegan)

Need gluteeni- ja laktoosivabad pannkoogid valmivad naturaalse Biotta peedimahlaga. Pannkoogid tulevad mõnusalt krõbedate äärtega. Kuna tekstuurilt on need pigem kuivemad, siis soovitan serveerides peale kuhjata rohkelt marju, puuvilju ja jogurtit!

Retsept valmis koostöös A.Vogel Eestiga.

Peedipannkoogid (gluteenivaba ja vegan)

Prindi retsept
By Portsjonit: 4 suuremat kooki Valmistusaeg: 30 min

Koostisosad

  • 250 ml Biotta peedimahla
  • 250 g kikerhernejahu
  • 0,5 tl küpsetuspulbrit
  • 0,5 tl soola
  • praadimiseks õli
  • Serveerimiseks
  • marju
  • puuvilju
  • jogurtit

Juhised

1

Sega omavahel peedimahl, jahu, küpsetuspulber ja sool.

2

Lase 10 seista.

3

Kuumuta pannil õli.

4

Tõsta pannile 3-4 spl pannkoogitainast ja aja kiirelt laiali.

5

Küpseta pannkooke mõlemalt poolt 3-4 minutit. Keera pannkooke ettevaatlikult suure pannilabida abil.

6

Serveeri!

peedipannkoogid
peedipannkoogid

PS! Kui sa teed neid pannkooke, siis ära unusta @koogikontor märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida sa valmistanud oled!♡♡♡

Sulle võivad veel meeldida

Kommentaare pole

Kommenteeri