Siis kui tahad oma hommikusööki vahel ekstreemselt maitsvalt serveerida, proovi kaerahelbepudru lattet ehk kooslust, kus puder ja kohv on omavahel lihtsalt kokku segatud 🙂 Kaerapiimavahuga kohv on üldse mu viimase aja lemmik hommikurituaal, see taimne piim annab kohvile mõnusalt pehme maitse.
Kusjuures kvaliteetset ja ulmehea aroomiga kohvi tasub otsida Kafost. Ma proovisin seekord seda mahedamaitselist Lavazza kohvi.
Kaerahelbepudru latte
Prindi retseptKoostisosad
Juhised
Aja potis keema vesi ja 100 ml kaerapiima.
Lisa kaerahelbed ja lase 5-6 minutit podiseda kuni helbed paisuvad.
Maitsesta nüüd puder soola ja meega.
Vala juurde kohv ja sega kõik läbi.
Serveeri putru kausis või hoopis läbipaistvas klaasis.
Kui serveerid klaasis, säti poole klaasi siseseina peale mõned banaaniviilud ja vala natuke kohvi ka keskele, nii jäävad kihid isuäratavamad.
Vahusta piimavahustajaga ülejäänud 100 ml piima ja kaunista puder piimavahu, mandlilaastude ja kinoaseemnetega.
PS! Kui sa teed seda putru, siis ära unusta hashtagiga #koogikontor märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida sa valmistanud oled!♡
Kommentaare pole