Smuutid ja hommikusöögid

Spinatipannkoogid

Mulle meeldivad need mõnusalt mahlased ja mahedad spinatikoogikesed esiteks sellepärast, et need näevad nii ägedad välja. Samuti on need täpselt õige valik, kui sul on hull pannkoogiisu, aga tahaks ikkagi seda tervislikumat joont hoida. Rohelised spinatipannakad valmivad ilma nisujahu ja valge suhkruta. Söö hommikusöögiks või magustoiduks.

Kaval nipp lastele spinatit sisse sööta, hehe.

Spinatipannkoogid

Prindi retsept
By Portsjonit: 6 Valmistusaeg: 30 min

Koostisosad

  • 70 g kaerajahu
  • 0,5 tl soodat
  • 0,5 tl küpsetuspulbrit
  • ¼ tl soola
  • 1spl linaseemnejahu (või purusta ise eelnevalt 1 spl linaseemneid blenderis jahuks)
  • 1 tl palmisuhkrut
  • 0,5 tl kaneeli
  • 120 g spinatit
  • 1 muna
  • 2 spl kreeka jogurtit
  • 2 spl õunapüreed/õunamoosi
  • Praadimiseks
  • õli
  • Serveerimiseks
  • kreeka jogurtit
  • mustikaid
  • agaavisiirupit/mett

Juhised

1

Sega omavahel jahu, sooda, küpsetuspulber, sool ja linaseemnejahu.

2

Vala blenderisse õunapüree, jogurt, spinat, suhkur ja muna.

3

Töötle kõik ühtlaseks.

4

Vala nüüd spinatisegu jahusegu hulka ja sega läbi.

5

Prae väikesed pannkoogid (u 2 spl tainast) kuumal pannil mõlemalt poolt umbes 3-4 minutit.

6

Serveeri pannkooke kreeka jogurti ja marjadega.

7

Nirista soovi korral üle mee või agaavisiirupiga.

Retsepti leiad ka ajakirjast Toit & Trend.

PS! Kui Sa teed neid pannkooke, siis ära unusta pilti teha ja hashtagiga #koogikontor ära märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida Sa valmistanud oled!

Sulle võivad veel meeldida

Kommentaare pole

Kommenteeri