See sügisene, vürtsikas maius meenutab oma olemuselt pisut fudge’i. Hea külmkappi varem valmis teha, et siis magusaisu korral oleks võtta.
Kõrvitsa-datlikommid
Prindi retseptKoostisosad
- 400 g datleid (Selection by Rimi Juicy dates)
- 250 g maapähklivõid või mõne muu pähkli-/seemnevõid
- 125g kõrvitsapüreed
- 0,5 tl kaneeli
- 0,5 tl kardemoni
- 1/2 tl soola (kui pähklivõi pole soolane)
- 85 g tumedat šokolaadi
- vajadusel 2-4 tl kookosõli
Juhised
1
Eemalda datlitelt kivid.
2
Sulata šokolaad vesivannil ja jäta jahtuma.
3
Tõsta kõik koostisosad köögikombaini ja vala hulka ka sulašokolaad.
4
Töötle pehmeks massiks.
5
Vajadusel lisa kookosõli.
6
Suru saadud mass küpsetuspaberiga kaetud karpi ja hoia üleöö sügavkülmas.
7
Lõika nüüd maius kuubitukeks ja naudi.
8
Säilita kinnises karbis külmkapis.
PS! Kui Sa teed seda maiust, siis ära unusta pilti teha ja seda hashtagiga #koogikontor jagada. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida Sa valmistanud oled! 🙂
Kommentaare pole