Koogid

Kohupiima-rabarberikook

Kodune ja pehme rabarberikook, mille pildistasin üles seekord imeilusa, kuldkollase rapsipõllu sees. Ehtne maakodu kook, küpsetatud oma aia rabarberist ja naabrinaise kana munadest.

Maitsvat rabarberikoogitamist!

Kohupiima-rabarberikook

Prindi retsept
By Portsjonit: 8-10 Valmistusaeg: 20 min Küpsetusaeg: 35-45 min

Koostisosad

  • 4 muna
  • 6 spl rafineerimata suhkrut
  • 250 g kohupiimapastat
  • 100 g võid
  • 125 g kaerajahu + 2 spl maisitärklist
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 1 tl kaneeli
  • 1/2 tl soola
  • 4 keskmist rabarberivart

Juhised

1

Sulata või ja jäta jahtuma.

2

Vahusta omavahel munad ja suhkur. Lisa kohupiim.

3

Lisa muna-kohupiimasegule jahtunud sulavõi.

4

Sega omavahel kõik kuivained.

5

Koori ja haki rabarber tükkideks.

6

Lisa kuivainesegu ja rabarber teiste ainete hulka.

7

Määri koogivorm (24 cm) võiga ja tõsta koogitainas vormi.

8

Raputa koogi pealispinnale veel veidi rafineerimata suhkrut ja kaneeli.

9

Küpseta 180 kraadises ahjus 35-45 minutit.

PS! Kui sa teed seda kooki, siis ära unusta #koogikontor märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida sa valmistanud oled!♡♡♡

Sulle võivad veel meeldida

Kommentaare pole

Kommenteeri