Tummine ja hõrk kook, milles pole šokolaadiga koonerdatud. Kook ei tundu aga üldsegi mitte liiga läägena, sest hapukas õun ja tšilli on koogis leidnud õige koha. Seest jääb meeldivalt kreemjas ja pealt krõbe.
Vaja läheb:
200 g tumedat šokolaadi
200 g võid
2 dl suhkrut
2 dl nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
3 muna
2 õuna
“Santa Maria” tšillipulbrit
Sulata potis madalal kuumusel või ja šokolaad. Sulanud või-šokolaadisegule lisa suhkur ja lase segul umbes 5 minutit jahtuda. Vahusta hulka toasoojad munad. Lõpuks lisa küpsetuspulbriga segatud jahu. Vala taigen võiga määritud küpsetusvormi ja puista peale eelnevalt kooritud õuna tükid. Puista peale 1,5 tl tšillipulbrit ja küpseta kooki 180 kraadi juures 20 minutit.
Kommentaare pole