50 g krõbedat müslit
70 g toasooja võidKate:
400 g maasikaid
1 suurem rabarberivars
1,5 dl suhkrut
2 tl vanillsuhkrut
250 g kohupiima (kasutasin Saida talu mahedat kohupiima)
1,5 dl marjajogurtit
7 lehte želatiini+ 0,5 dl piima
Kaunistamiseks:
halvaapuru ja mõned maasikad
Purusta küpsised ja sega müsliga ning toasooja võiga ühtlaseks. Suru mass küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva koogivormi põhja. Koori rabarber ja lõika väikesteks tükkideks. Pane koos 0,5 dl suhkru ja 2 spl veega potti, lase 15 minutit tasasel tulel podiseda ja jäta siis jahtuma. Litsu maasikad 1 dl suhkru ja vanillsuhkruga sodiks, lisa hulka kohupiim, jogurt ja rabarberimöks. Pane želatiinilehed 5 minutiks külma vette paisuma. Pigista siis kuivaks ja sulata kuumas piima. Lase veidi jahtuda ja nirista pidevalt segades teiste ainete hulka. Vala segu põhjale ja lase 4 tundi või üleöö külmas tarduda. Kaunista!
Kommentaare pole