…jälle kõrvits. Mis teha, see ju üks suur sügisevili ja mõjub oma rõõmsa värviga meeldivalt ergutavalt 🙂
Täidis:
Purusta küpsised. Sega sisse eelnevalt 10 minutit vees leotatud ja seejärel purustatud aprikoosid, kookoshelbed, vürtsid ning sulavõi. Suru saadud segu küpsetuspaberiga vooderdatud väikese lahtikäiva koogivormi (18cm) põhja ja aseta külmkappi.
Täidise jaoks sega omavahel kõrvitsapüree, jogurt, suhkur ja mooniseemned. Sulata veevannil šokolaad, lase veidi jahtuda ja lisa ka see täidisele. Paisuta želatiini külmas vees 5 minutit ja sulata siis vesivannil. Jahuta ja vala peene nirena pidevalt segades teiste ainete hulka. Sega korralikult läbi ja vala täidis küpsisepõhjale. Hoia kõrvitsatorti 4-5 tundi külmas. Serveeri melissilehe ja muu heaga.
Kommentaare pole