Kommid ja batoonid

Maapähklivõikommid tumedas šokolaadis

Need hõrgud kommid on mõnusa soolaka järelmekiga, kuid ka samas parajalt magusad. Miks mitte valmistada neid tulevaks sõbrapäevaks kõige kallimatele… (:

Sellest kogusest sain mina 16 kommi.
Vaja läheb:
110 g Digestive küpsiseid
125 g maapähklivõid
20 g koort (35%)
125 g tumedat šokolaadi
kuivatatud roosiõielehti
Purusta küpsised ning sega küpsisepuru maapähklivõi ja koorega ühtlaseks massiks. Veereta käte vahel paraja suurusega kuulikesed ja aseta pooleks tunniks külmkappi tahenema. Sulata vesivannil šokolaad ja kasta kommid ükshaaval sulašokolaadi sisse. Kaunista roosiõitega või millegi muuga, mis meenutaks sõbrapäeva!
Armastus käib kõhu kaudu…
(:

Sulle võivad veel meeldida

5 kommentaari

  • Reply
    Anonymous
    veebruar 11, 2014 at 9:12 p.l.

    Mmmm…, kindlasti proovin ka neid meisterdada.

  • Reply
    Inger
    veebruar 12, 2014 at 2:38 p.l.

    Blogi nimi peaks olema merilinvalmistabjamariemaiustab.blogspot.com 😀

  • Reply
    Piret
    november 2, 2014 at 9:35 e.l.

    Tänud retsepti eest, need on töesti head kommid.

  • Kommenteeri