Meenutab oma olemuselt teada-tuntud Kirju Koera kooki, aga on pisut tervislikum ja hoopis heledamat värvi. Selles rullis võid kasutada kõiki endale meelepäraseid kuivatatud puuvilju ja pähkleid. Mm..Krõmpsub hamba all!
Retsept ilmus ka jaanuar-veebruar Toit&Trend ajakirjas.
Kogus: ca 8-le
Vaja läheb:
250 g täisteraküpsiseid
100 g Merevaik sulatatud juustu
150 g võid
100 g valget šokolaadi
100 g kuivatatud marju ja puuvilju
75 g erinevaid pähkleid
Purusta küpsised, võid jätta sisse ka mõned suuremad küpsisetükid.
Sulata või ja lisa kuuma või sisse tükeldatud valge šokolaad. Sega kuni šokolaad on sulanud.
Rösti pähklid 180 kraadi juures umbes 7 minutit ja haki siis veidi väiksemateks tükkideks. Sega küpsisepuru, pähklid, kuivatatud marjad/puuviljad, sulatatud juust ja või-šokolaadisegu kõik ühtlaseks koogimassiks.
Tõsta nüüd segu küpsetuspaberile ja vormi paberi abil rulliks. Hoia 3-4 tundi külmkapis ja lõika siis viiludeks.
PS! Kui Sa teed seda kooki, siis ära unusta pilti teha ja hashtagiga #koogikontor ära märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida Sa valmistanud oled!
Kommentaare pole