Selle koogiga on nii, et kui sa jumaldad Bounty šokolaadi, siis on kindel, et see kook sulle meeldib!
Tunda on nii kookost kui ka šokolaadi, mis juustukoogi sees eriliselt mõnusalt kokku sobivad. Ja see isuäratavalt piimašokolaadine kate kutsub ka kõige väiksema magusaarmastaja sööma!
Kogus: 12le
Vaja läheb:
Põhi:
200 g Digestive
100 g või
Täidis:
400 g kookospiim
400 g maitsestamata toorjuustu
100 g hapukoort
100 ml vahukoort
300 g piimašokolaadi (kasutasin pähklitükkidega šokolaadi)
1 spl vanillisuhkrut
3 muna
1 spl maisitärklist
Kate:
150 g piimašokolaadi
50 ml vahukoort
kookoshelbeid
Purusta küpsised ja sega sulavõiga. Suru saadud segu küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva koogivormi (26 cm) põhja ja aseta u 15 minutiks külma.
Sega omavahel kookospiim, toorjuust, hapukoor ja vahukoor. Sulata vesivannil šokolaad ja lase veidi jahtuda. Sega šokolaad teiste ainete hulka. Lisa sulašokolaad kahes osas ja sega vahepeal, et šokolaad tükki ei läheks.
Lisa nüüd ükshaaval vahustades munad ning lõpuks tärklis ja vanillisuhkur. Vahusta kõik ühtlaseks massiks. Vala täidis põhjale ja küpseta 160 kraadises ahjus 45-50 minutit.
Lase koogil täielikult jahtuda. Katte jaoks haki šokolaad väiksemateks tükkideks. Kuumuta koor keemiseni ja vala kuum koor šokolaaditükkide peale. Sega kuni saad ühtlase šokolaadikreemi ja määri kreem koogile. Raputa peale kookoshelbeid ja näiteks kuivatatud rukkililli!
PS! Kui Sa teed seda kooki, siis ära unusta pilti teha ja hashtagiga #koogikontor ära märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida Sa valmistanud oled!
4 kommentaari
Viktoria Seerman
aprill 29, 2017 at 9:52 p.l.Kas vahukoor tuleb eelnevalt vahustada või saab niisama sisse panna?
Merilin Siimpoeg
aprill 30, 2017 at 6:22 p.l.Tere! Vahukoort vahustama ei pea 🙂
Liina
märts 7, 2021 at 11:06 e.l.Tegin üleeile seda kooki ja tänaseks otsas, ausalt no parim kook, mis ma kunagi söönud olen.
admin
märts 9, 2021 at 1:18 p.l.Seda on nii tore kuulda, aitäh sulle tagasiside eest! 🙂
Tervitab
Merilin