Kellele ei meeldiks kuulsad Bounty šokolaadibatoonid. Bounty šokolaadi tutvustati rahvale esimest korda Inglismaal ja Kanadas juba 1951.aastal. Eestis pole me selliseid küll näinud, aga Bounty’t on tehtud ka kirsi- ja mangomaitselist. Klassikaline Bounty on aga neutraalse kookosesisu ja piimašokolaadi kattega batoon.
Kellel nüüd suur Bounty isu peale tuli, siis teadke, et neid saab ka ise teha! Ja kohe suurema hulga korraga 🙂
Miks mitte pakkida need maiused veel armsasse kingikotti ja jõuludeks kellelegi maitsev üllatus teha!
Maitseb täpselt nagu päris Bounty, isegi veel paremini!
Kookosbatoonid šokolaadis a'la Bounty
Prindi retseptKoostisosad
- 250 g kookoshelbeid
- 250 g kondenspiima
- 115 g toasooja võid
- 250-300 g tumedat või piimašokolaadi
Juhised
Sega kookoshelbed koos toasooja võiga ühtlaseks seguks.
Lisa kondenspiim ja sega veelkord kõik korralikult läbi.
Vormi käte vahel väikesed batoonikesed ja hoia pooltundi külmas.
Sulata vesivannil šokolaad.
Kasta kookosbatoonid sulašokolaadist läbi ja aseta need küpsetuspaberiga (siis saad batoonid hiljem paremini kätte) kaetud alusele.
Kaunista kookoshelveste või millegi muuga, mis meeldib ja jäta külmemasse kohta tahkuma.
PS! Kui sa teed seda maiust, siis ära unusta hashtagiga #koogikontor märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida sa valmistanud oled!♡
2 kommentaari
Anonymous
detsember 15, 2014 at 8:51 p.l.Kas see või on väga vajalik seal või võib ka vähendada/ära jätta või koguse?
Merilin Siimpoeg
detsember 16, 2014 at 10:08 e.l.Hei! Ilma võita jääb sisu lihtsalt kuivem ja muredam. Kui või ära jätta tuleks kondenspiima kogust suurendada 🙂