Kommid ja batoonid

Valge šokolaadi trühvlid laimi ja tšilliga

Jumalikult pehmed ja hõrgud trühvlid valge šokolaadiga. Laimikoor ja tšillihelves annavad kommidele kuhjaga särtsakust ja jõhvikajahu nii eredalt kauni sügavpunase värvi.
Nende kommide mõte, teostus ja jäädvustus toimus mul just täpselt tunni ajaga, niiet kui sa ajaga võidu jooksed, aga sellegipoolest midagi erilist ja ilusat tahad teha, siis on need hea valik.
Kaunista nende trühvlitega näiteks aastavahetuse magusalaud 🙂

Valge šokolaadi trühvlid laimi ja tšilliga

Prindi retsept
By Portsjonit: 10-12 Valmistusaeg: 1 tund

Koostisosad

  • 150 g valget šokolaadi
  • 50 ml vahukoort
  • 1/2 laimi koort
  • 1/2-3/4 tl tšillihelbeid
  • 2-3 spl kookoshelbeid
  • jõhvikajahu (Taarapõllu talu)

Juhised

1

Haki valge šokolaad peeneks.

2

Kuumuta koor keemiseni, tõsta tulelt ja sega sisse valge šokolaadi tükid.

3

Sega kuni šokolaad on ühtlaselt sulanud.

4

Nüüd sega sisse riivitud laimikoor, tšillihelbed ja kookoshelbed.

5

Lase kommisegul külmkapis ca 1 tund tahkuda (kui max kiirelt tahad, siis hoia kommisegu 15-20 minutit sügavkülmas).

6

Vormi siis käte vahel pisikesed pallikesed ja veereta neid jõhvikajahus.

PS! Kui Sa teed neid komme, siis ära unusta pilti teha ja hashtagiga #koogikontor ära märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida Sa valmistanud oled!

Sulle võivad veel meeldida

Kommentaare pole

Kommenteeri