Kogus: 4-le
Vaja läheb:
500 g ricotta kohupiimakreemi
2 spl vedelat mett
vanilliekstrakti
150 g kaeraküpsiseid- kõige paremad oleksid kodutehtud, võimalikult naturaalsed küpsised
150 g rabarberit
150 g maasikaid
2 tl suhkrut
0,5 tl kaneeli
Haki rabarber väikesteks tükkideks. Pane koos suhkru ja kaneeliga potti ja hauta pehmeks. Selleks kulub umbes 10 minutit. Jäta siis rabarberisegu jahtuma.
Sega kohupiimakreem meega. Haki suure noaga kaeraküpsised peenemaks puruks ja haki ka maasikad väiksemateks tükkideks.
Alusta magustoidu serveerimist väikestesse purkidesse nii: küpsisepuru, kohupiimakreem, maasikatükid, küpsisepuru, kohupiimakreem, rabarberisegu. Kaunista magustoidud maasika ja väikese rabarberivarrega.
PS!
Kui Sa teed seda magustoitu, siis ära unusta pilti teha ja hashtagiga
#koogikontor ära märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida Sa
valmistanud oled!
Kommentaare pole