Smuutid ja hommikusöögid

Banaanipannkoogid

Pühapäevahommikud on ju teada-tuntud pannkoogihommikud! Miks mitte proovida klassikaliste pannkookide asemel hoopis sellist, veidi tervislikumat varianti, milles pole kasutatud ei nisujahu, piima ega suhkrut. Samas maitsevad need banaanipannkoogid nii mõnusalt ja valmivad vaid mõne hetkega!
Neid pannkooke saad valmistada täiesti ilma suhkruta, sest banaan teeb koogid piisavalt magusaks. Lisaks on need veel nii kohevad ja pehmed.
Sobivad hästi pikkade nädalavahetuste hommikute kaaslaseks!

Banaanipannkoogid

Prindi retsept
By Portsjonit: 10 tk

Koostisosad

  • 2 banaani
  • 2 muna
  • 3 spl kaerajahu
  • 0,5 tl küpsetuspulbrit
  • praadimiseks kookosõli
  • Serveerimiseks:
  • mett
  • kookoslaaste/kookoshelbeid vms

Juhised

1

Püreesta banaan ja vahusta banaanipüree hulka munad.

2

Sega kaerajahu eelnevalt küpsetuspulbriga ja lisa siis teiste ainete hulka.

3

Sega ühtlaseks tainaks ja prae kuumal pannil väikesed pannkoogid.

4

Kaunista ja serveeri.

PS! Kui Sa teed neid pannkooke, siis ära unusta pilti teha ja #koogikontor ära märkida. Mul oleks jubehea meel, kui näeksin, mida Sa valmistanud oled!

Sulle võivad veel meeldida

Kommentaare pole

Kommenteeri