(Ps! Otsi pildilt üks tore väike olend, kes tšiiapudingu taustal poseerida soovis 🙂
Kookospiimane tšiiapuding näeb nii ilus välja ja sobib ideaalselt hommikuseks nautimiseks. Suvisel ajal on imelihtne kaunistada see just äsja põõsalt korjatud marjadega. Puding sega kokku juba eelmisel õhtul, et saaksid selle hommikul kiirelt külmkapist haarata. See on kohe kindlasti midagi, mille pärast end hommikul voodist üles ajada!
Lisaks on see ka väga kasulik, sest väikestes tšiiaseemnetes peitub palju väärtuslikku!
Kui tšiiaseemneid vees või mõnes muus vedelikus pisut aega leotada, paisuvad seemned seal sees ja vedelik muutub geeljaks. Samamoodi juhtub nendega meie kõhus, seega tagavad imeseemned pikaks ajaks täiskõhutunde.
Tšiaaseemned sisaldavad palju omega-3 rasvhappeid, antioksüdante, kiudaineid ja veel ohtralt head meie tervisele!
Selle sama retsepti leiad ka uuest juuli-augustikuisest Toit&Trend ajakirjast, kus seekordseks põhiteemaks on suviselt jahutavad ahvatlused. Uuri ajakirjast täpsemalt, mis ahvatlustega on tegu! 🙂
Kogus: kahele
Vaja läheb:
200 ml kookospiima (mulle meeldib Santa Maria kreemjas variant)
200 ml maitsestamata jogurtit
3 spl tšiiaseemneid
2 spl+ 1 tl agaavisiirupit/mett
200 g värskeid marju
Serveerimiseks:
värskeid marju
Tee nii:
Sega omavahel kookospiim, jogurt, tšiiaseemned ja 2 spl mett/siirupit. Jäta ööseks või vähemalt pooleks tunniks külma seisma. Jaga puding serveerimisanumatesse. Püreesta marjad 1 tl mee/siirupiga ja tõsta pudingule katteks. Aseta peale veel mõned terved marjad ja naudi!
Kui Sa teed seda pudingut, siis ära unusta pilti teha ja
#koogikontor ära märkida. Mul oleks jubehea meel, kui näeksin, mida Sa
valmistanud oled!
Kommentaare pole