Seekord tutvustan Sulle kuulsast tiramisu‘st inspireeritud magusrooga, mis maitseb õhuliselt ja marjaselt. Mustikad ja valge šokolaad sobivad siin magustoidus imeliselt hästi kokku! Valmib kiirelt ja lihtsalt!
Kogus: 8-le
Vaja läheb:
200 g Lady’s Fingers küpsiseid
250 g mascarpone juustu (või maitsestamata toorjuustu)
200 ml vahukoort
200 g valget šokolaadi
1 tl vanillisuhkrut
150 g värskeid mustikaid
1 tass kanget kohvi
Tee nii:
Sulata vesivannil 150 g valget šokolaadi ja lase mõni minut lahtuda. Vahusta koor, toorjuust ja vanillisuhkur omavahel. Lisa sulanud valge šokolaad ja sega kõik ühtlaseks kreemiks.
Niisuta 8 küpsist ükshaaval, kastes need korra kohvi sisse ja aseta küpsised üksteise kõrvale ritta.
Kata küpsised 1/3 kreemiga ja aseta kreemile mustikad. Tee samamoodi kahe järgmise kihiga. Viimane kiht kaunista mustikate ja 50 g hakitud valge šokolaadiga.
Naudi kohe või lase paar tundi külmas maitsestuda, siis on kohe eriti hea!
PS! Kui Sa teed seda kooki, siis ära unusta pilti teha ja #koogikontor ära märkida. Mul oleks jubehea meel, kui näeksin, mida Sa valmistanud oled!
Kommentaare pole