Jäätised ja magustoidud/ Koogid

Mündi-šokolaadi jäätisetort

 Imelihtne piparmündist õhetav jäätisetort, mis sobib hästi pühadelauale!

Magusaid jõule!

Mündi-šokolaadi jäätisetort

Prindi retsept

Koostisosad

  • 2 topsi Premia piparmündijäätist šokolaaditükkidega
  • 1/3 topsi Premia šokolaadijäätist
  • 345 g Marianne šokolaadiküpsiseid piparmünditäidisega
  • 100 g tumedat šokolaadi
  • värsket münti
  • jõhvikaid

Juhised

1

Lase jäätisel 30 minutit toasoojas pehmemaks minna. Tõsta 3 küpsist kõrvale, et saaksid nendega hiljem tordi kaunistada.

2

Ülejäänud küpsised purusta köögikombainis või käsitsi. Sega siis kokku 2 topsi piparmündijäätist ja 150 g küpsisepuru. Vooderda väike kauss (ca 1,2 liitrine) toidukilega, et jäätisetort hiljem paremini kausist välja tuleks.

3

Vala jäätisesegu kaussi. Sega nüüd ülejäänud küpsisepuru šokolaadijäätisega ja kata sellega piparmündijäätisesegu.

4

Kata kauss toidukilega ja tõsta sügavkülma. Lase tordil vähemalt 4-5 tundi külmas olla.

5

Serveerimiseks tõsta tort 15 minutit varem toasooja. Kummuta tort koos kilega kausist välja ja eemalda kile. Sulata šokolaad vesivannil ja kaunista tort sulašokolaadi, küpsisetükkide, värske mündioksa ning jõhvikatega. Sereeri kohe!

♡♡♡

PS! Kui Sa teed seda kooki, siis ära unusta pilti teha ja hashtagiga #koogikontor ära märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida Sa valmistanud oled! 

Sulle võivad veel meeldida

Kommentaare pole

Kommenteeri