Huh! Need küpsised on tõestuseks sellele, et lihtsuses peitub võlu. Lihtsalt peatu, võta küpsis ühte ja kohvikruus teise kätte, istu diivanile & naudi hetke. Küpsiste seest leiad maapähkleid ja kahte erinevat šokolaadi. Šokolaadtükid ja pähklivõi jäävad ahjust tulles vastupandamatult isuäratava sulanud tekstuuriga..
Šokolaadi-maapähklivõiküpsised
Prindi retseptKoostisosad
- 200 g võid
- 125 g pruuni suhkrut
- 1 muna
- 200 g nisujahu
- 100 g täistera nisujahu
- 1 tl küpsetuspulbrit
- 1 tl soodat
- 1/4 tl soola
- 100 g röstitud maapähkleid
- 100 g tumedat šokolaadi
- 100 g valget šokolaadi
- umbes 100 g maapähklivõid
Juhised
Vahusta toasooja või sisse suhkur ja muna.
Sega omavahel jahud, küpsetuspulber, sooda ja sool.
Haki mõlemad šokolaadid väikesteks tükkideks.
Lisa võivahu hulka jahusegu, šokolaaditükid ja pähklid.
Sega kõik ühtlaseks massiks.
Veereta käte vahel küpsisepallikesed ja aseta küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile.
Süvenda väikese lusikaga iga küpsisetainapallikese sisse väike kumerus ja määri sinna teelusikatäis maapähklivõid.
Küpseta 190 kraadises ahjus 12-14 minutit.
Lase kuumadel küpsistel vähemalt 10 minutit jahtuda ja naudi siis!
PS! Kui sa teed neid küpsiseid, siis ära unusta #koogikontor märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida sa valmistanud oled!♡♡♡
Kommentaare pole