Küpsised

Šokolaadi-maapähklivõiküpsised

Huh! Need küpsised on tõestuseks sellele, et lihtsuses peitub võlu. Lihtsalt peatu, võta küpsis ühte ja kohvikruus teise kätte, istu diivanile & naudi hetke. Küpsiste seest leiad maapähkleid ja kahte erinevat šokolaadi. Šokolaadtükid ja pähklivõi jäävad ahjust tulles vastupandamatult isuäratava sulanud tekstuuriga..

Šokolaadi-maapähklivõiküpsised

Prindi retsept
By Portsjonit: 13-14 tk Valmistusaeg: 40 min Küpsetusaeg: 12-14

Koostisosad

  • 200 g võid
  • 125 g pruuni suhkrut
  • 1 muna
  • 200 g nisujahu
  • 100 g täistera nisujahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 1 tl soodat
  • 1/4 tl soola
  • 100 g röstitud maapähkleid
  • 100 g tumedat šokolaadi
  • 100 g valget šokolaadi
  • umbes 100 g maapähklivõid

Juhised

1

Vahusta toasooja või sisse suhkur ja muna.

2

Sega omavahel jahud, küpsetuspulber, sooda ja sool.

3

Haki mõlemad šokolaadid väikesteks tükkideks.

4

Lisa võivahu hulka jahusegu, šokolaaditükid ja pähklid.

5

Sega kõik ühtlaseks massiks.

6

Veereta käte vahel küpsisepallikesed ja aseta küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile.

7

Süvenda väikese lusikaga iga küpsisetainapallikese sisse väike kumerus ja määri sinna teelusikatäis maapähklivõid.

8

Küpseta 190 kraadises ahjus 12-14 minutit.

9

Lase kuumadel küpsistel vähemalt 10 minutit jahtuda ja naudi siis!

PS! Kui sa teed neid küpsiseid, siis ära unusta #koogikontor märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida sa valmistanud oled!♡♡♡

Sulle võivad veel meeldida

Kommentaare pole

Kommenteeri