Toidufotograafia/ Töötuba

Toidufotograafia ja -stilistika töötuba

Tahaksid täiendada end toidufoto ja -stilistika valdkonnas ning soovid seda teha pigem nii, et keskendume ainult sinu enda konkreetsele huvile? Sul on konkreetne toode, millele soovid leida pildikeeles erinevaid lahendusi?

Oled oodatud personaalsele, just sinu vajadustest lähtuvasse töötuppa!
Töötuba sobib:
  • väikeettevõtjale
  • sotsiaalmeediaturundajale
  • hobikorras toidupildistajale

Peamised teemad toidufoto teoreetilisest poolest, mida võiksime läbi võtta:

valgus, tehnika, kompositsioon, rekvisiidid, taustad, fototöötlus

Selleks, et teooria paremini kinnistuks, saame selle kohe ka praktikasse üle kanda ehk näitan algusest lõpuni ette, kuidas toidufoto jaoks “lava” üles ehitan ja kuidas pilt sünnib. Peale seda on sul võimalus see protsess kohe ka ise läbi teha.

Personaalse toidufotograafia töötoa jooksul valmib meil ka spetsiaalne toidupildistamiseks mõeldud alus, mille saad endaga hiljem koju kaasa võtta! Vaata erinevaid pildipõhjasid inspiratsiooniks siit.

Ajaliselt peaks arvestama umbes 3 tunniga. Personaalse toidufoto ja -stilistika töötoa hind on 350 eur.

Töötoas osalejatele olen ka hiljem heameelega oma nõuga abiks.

Palun võta minuga huvi korral ühendust merilin@koogikontor.ee

– – – – – – – – – – – – – –

Tagasiside personaalses toidufotograafia ja -stilistika töötoas osalenutelt:

Personaalkoolituse puhul on minu silmis alati tähtsaim, et koolitaja sobiks mulle inimesena ja vastupidi. Merilin on niivõrd empaatiline inimene ja kohanes momentaalselt sellega, milline tempo mulle sobib, millel me peaks peatuma vähem, millel kauem. Kogu suhtlus oli soe, toteav ja koolitus ise inspireeriv. 

Kui tihtipeale jääb mul koolituste järel selline tunne, et lained on pea peal kokku löönud, infot liiga palju ja tulemused liiga kauged, siis Merilini koolituse järel saatis mind tugev tunne, õhin ja ootus, et nüüd tahaks juba kohe pihta hakata ja õpitut rakendada.

Maria Veski

“Otsustasin Koogikontori toidufotograafia koolitsele minna, sest Merilini pildid olid nii ilusad ja isuäratavad ning teadsin, et tema õpetuste järgi saan kindlasti ka oma oskusi parandada. 

Treff Stuudio õhkkond oli väga mõnus ja Merilin ise väga sõbralik. Mulle meeldis, et koolituse tempo oli paras ning lähenemine individuaalne. Ehk sai pidevalt juurde uurida ja küsida. Võtsime teooria osas läbi kogu olulise materjali, mis toidufotograafiat puudutab, alates kaamera seadistustest ja valgusest kuni stilistika ja dekoratiivsete elementideni. Näiteks sain palju häid nippe isetehtud fototaustade kohta.

Pärast teooriat toimus praktiline osa, kus sain jälgida, kuidas toit ja taustaelemendid kaadrisse paigutada ning seejärel need siis ise erinevate nurkade alt üles pildistada. Minu meelest väga sisukas ja samas ka praktiline koolitus, mis annab kindlasti kasulikke näpunäiteid, kuidas oma tööd tulevikus parandada. Kindlasti soovitan kõigile, kes on toidufotograafiast huvitatud.

Helen Nurmsoo

Sulle võivad veel meeldida

Kommentaare pole

Kommenteeri