See päikeseline keefiri-tšiiapuding mangopüreega sobib sulle just siis kui oled mõelnud, et jaanuaris tahaks kuidagi kergemalt maiustada. Kui tavaliselt olen tšiiapudinguid kookospiimaga teinud, siis seekord katsetasin keefiri ja kreeka jogurtiga, mis tegi sellest oluliselt lahjema versiooni. Jogurtit on oluline lisada, et tekiks paksem ja kreemjam tekstuur.
Hapukas-magus mangopüree on siin aga lausa kohustuslik komponent, sest mango annab nii mõnusalt särtsu! Kasuta kindlasti naturaalset ilma lisatud suhkruta mangopüreed.
Serveeri seda pudingut hommikusöögiks või kerge magustoiduna.
Retsept valmis koostöös Terega.

Keefiri-tšiiapuding mangopüreega
Prindi retseptKoostisosad
- 300 ml Tere Helluse keefirit
- 150 g Tere maitsestamata Kreeka jogurtit
- 2 tl vanillisuhkrut
- 2,5 spl tšiiaseemneid
- 250 ml mangopüreed
- Serveerimiseks:
- mustikaid
- värsket münti
Juhised
1
Sega omavahel keefir, jogurt, vanillisuhkur ja tšiiaseemned.
2
Jaota segu kahte või kolme klaasist magustoidupurki.
3
Tõsta purgid 15 minutiks külmkappi.
4
Kui seemned on paisunud ja keefiri segu paksenenud, vala peale mangopüree.
5
Serveeri värskete mustikate ja mündilehtedega!



PS! Kui sa teed seda pudingut, siis ära unusta postituses @koogikontor märkida ja #koogikontor lisada.
Mul oleks ülihea meel, kui näeksin, mida sa valmistanud oled!
Kommentaare pole