Kommid ja batoonid

Martsipanikommid apelsiniga

Imehead ja lihtsad kommid kõigile martsipanifännidele. Need pehmed ja kergelt apelsinimekiga kommid võid valmis teha juba mitu päeva enne serveerimist. Hoia komme suletud kaanega karbis külmkapis.

Martsipanikommid sobivad ka armsaks üllatuseks sõbrale kingituseks!

Retsept ilmus ka ajakirjas Tiiu.

Martsipanikommid apelsiniga

Prindi retsept
By Portsjonit: 8-10 suuremat kommi

Koostisosad

  • 180 g martsipani
  • 50 g küpsiseid (nt Digestive küpsised)
  • 25 g Kreeka pähkleid
  • 40 g maitsestamata toorjuustu
  • 10 g magustamata kakaod
  • 1 sl peenelt riivitud apelsinikoort
  • Katmiseks:
  • 30 g küpsiseid

Juhised

1

Sega pehme toasooja martsipani sisse purustatud küpsised, peeneks hakitud pähklid, toorjuust, kakao ja peenelt riivitud apelsinikoor.

2

Soovi korral lisa ka veidi rummi või brändit.

3

Sega ühtlaseks massiks ja vormi käte vahel väikesed pallikesed.

4

Veereta komme küpsisepurus.

5

Naudi kohe või säilita kinnises karbis külmkapis.

Notes

Komme võid küpsisepuru asemel veeretada ka mandlipurus või kookoshelvestes.

PS! Kui sa valmistad neid komme, siis ära unusta postituses @koogikontor märkida ja #koogikontor lisada.
Mul oleks ülihea meel, kui näeksin, mida sa valmistanud oled!

Sulle võivad veel meeldida

Kommentaare pole

Kommenteeri