Eelnevatest veidi mõrudam juustukook greibikoore, -mahla ja mõruda šokolaadikattega. Greipi lisaksin järgmisel korral ehk pisut enamgi. Et aga kook ikkagi magusaisu rahuldaks kasutasin põhja jaoks magusaid martsipaniküpsiseid.
Tervitused minu maunodele, kellega koos me kooki õgisime!:)
Tervitused minu maunodele, kellega koos me kooki õgisime!:)
Vaja läheb:
Põhi:
160 g martsipaniküpsiseid (“Arfa”)
100 g võid
Täidis:
400 g toorjuustu
250 g hapukoort
1,75 dl suhkrut
2 tl vaniljeekstrakti
3 muna
1/2 greibi koort
1/2 greibi mahl
Peale:
100 g tumedat šokolaadi ( väh.70%)
Kõigepealt purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Suru küpsisemass küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva koogivormi põhja ja aseta täidise valmimiseni külmkappi.
Sega toasoe toorjuust, hapukoor, suhkur ja vaniljeekstrakt. Lisa ükshaaval vahustades toasoojad munad. Lisa ka greibimahl ja -koor. Vala täidis põhjale ja küpseta kooki 160 kraadi juures 50 minutit. Jahuta ja hoia vähemalt 3-4 tundi või veel parem üleöö külmkapis. Sulata või riivi šokolaad ja kaunista sellega kook.
6 kommentaari
Liisbeth
veebruar 24, 2011 at 6:52 p.l.miiissss, ma pettusin, vale pildi valisid!!!!:D
Merilin Siimpoeg
veebruar 24, 2011 at 8:25 p.l.mh, see on korralik ja õige:D
Liisbeth
veebruar 25, 2011 at 9:02 p.l.maratonilapsed ei tohi korralikud olla:D
Merilin Siimpoeg
veebruar 25, 2011 at 10:32 p.l.õige, aga nad on korralikud ainult piltide peal..mõndade piltide peal:D
maijarv
veebruar 26, 2011 at 2:39 p.l.sul pidi ju uus blogistiil tulema :D:D
Merilin Siimpoeg
veebruar 26, 2011 at 7:30 p.l.mul läheb natuke veel aega selle stiiliga kohanemiseks;)