Beetakaroteenist õhkav värviline smuuti maitseb nagu porgandikook. Datlid ja banaan timmivad joogi parajalt magusaks. Kusjuures ekstra mõnusalt kreemjas ja tummine on see.
Retsepti leiad ka uuest Toit&Trend ajakirjast!
Vaja läheb:
2 väiksemat porgandit (120g)
1 banaan
50 g jääkuubikuid
3-4 datlit
100 ml keefirit/mandlipiima/kookospiima
kaneeli
Serveerimiseks:
kookoslaaste
Blenderda kõik koostisosad üheks mõnusaks kreemjaks smuutiks. Serveeri suures klaasis kookoslaastudega!
PS! Uues jaanuar-veebruar Toit&Trend numbris on minult lisaks sellele maitsvale smuutile veel 4 uut magusaretsepti! Vaata ajakirjast järgi!
PS! Kui Sa teed seda smuutit, siis ära unusta pilti teha ja hashtagiga #koogikontor ära märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida Sa valmistanud oled!
3 kommentaari
Anonymous
jaanuar 11, 2016 at 7:15 p.l.Kas porgand on toores? Tükiliseks sel juhul ei jää?
Anonymous
jaanuar 12, 2016 at 5:56 e.l.Kas porgand on toores? Tükiline ei jää?
Merilin Siimpoeg
jaanuar 12, 2016 at 7:17 e.l.Hei! Toores porgand jah! Korraliku blenderiga ei jää üldse tükiline 🙂 Porgandi võiks muidugi enne väiksemateks tükkideks lõigata.