Mõnusalt marjane ja kreemjas tort, mis on oma naturaalsel kujul nii ilusat ja erksat värvi. Põhjaks huvitav datli- ja pähklisegu. Sobib väiksemale ja hästi erilisele seltskonnale maiustamiseks 🙂
Pisike marja-valge šokolaadi kook
Prindi retseptKoostisosad
- Põhi:
- 60 g mandlijahu
- 150 g kuivatatud datleid
- 30 g Kreeka pähkleid
- 30 g kookosrasva
- Täidis:
- 120 g marjapüree (mustikad+vaarikad)
- 125 g maitsestamata toorjuustu
- 100 ml vahukoort
- 200 g valget šokolaadi
Juhised
1
Pane datlid pooleks tunniks leigesse vette likku. Pigista datlitest liigne vesi välja. Purusta siis blenderis kreemjaks massiks, lisa mandlijahu ja peeneks hakitud Kreeka pähklid. Suru saadud segu küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva koogivormi (18 cm) põhja ja äärtele. Aseta vorm külmkappi.
2
Sulata vesivannil valge šokolaad. Vahusta omavahel koor ja toorjuust. Lisa marjapüree ja sulanud šokolaad ning sega kõik ühtlaseks massiks. Vala saadud segu põhjale.
3
Hoia torti üleöö külmas (või vähemalt 4 tundi).
PS!
Kui Sa teed seda torti, siis ära unusta pilti teha ja
#koogikontor ära märkida. Mul oleks jubehea meel, kui näeksin, mida Sa
valmistanud oled!
Kommentaare pole