Kas teadsid, et hummust saab teha ka magusana.. ja et selle šokolaadi-maapähkli variant ületab maitsepoolest enamus šokolaadikreemid 😛 Šokolaadihummus sobib määrimiseks röstsaia või küpsise peale, õuna- või pirniviilule ja mis seal salata, maitseb imehästi ka otse purgist!
Lisa sellele maitse järgi veel mett, kaneeli, kardemoni või muid põnevaid maitseaineid. Nii saad iga kord veidi erineva hummuse.
Proovi järgi ja anna teada, kuidas sulle mekkis! 🙂
Šokolaadi-maapähklihummus
Prindi retseptKoostisosad
- 1 purk kikerherneid (240 g kurnatuna)
- 2 spl maapähklivõid
- 3-4 spl agaavisiirupit või mett
- 3 spl kakaod (magustamata)
- ¼ tl soola
- 2 spl vett (vajadusel)
Juhised
Kurna kikerherned veest ja vala blenderisse.
Lisa ka kõik ülejäänud koostisosad.
Töötle kõik ühtlaseks kreemiks.
Lisa vajadusel veel vett ja maitse järgi siirupit.
Kui Sa teed seda hummust, siis ära unusta pilti teha ja hashtagiga #koogikontor ära märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida Sa valmistanud oled!
Kommentaare pole