Kommid ja batoonid/ Toorkoogid ja vegan maiustused

Pähklivõi-kaerapallid

Oh sa poiss, ma olen nendest nii vaimustuses. Täpselt sellised õiged mõnulemise pallikesed, kui tahad samal ajal mekutada nii magusat kui soolast, kreemist ja krõmpsuvat. Mina kasutasin siin retseptis maapähklivõi ja mandlivõi segu. Nii saab kohe eriti hea, aga sobib ka ainult maapähklivõiga. Sõltuvusttekitavalt maitsvad!!

Pähklivõi-kaerapallid

Prindi retsept
By Portsjonit: 9-10 Valmistusaeg: 15 min

Koostisosad

  • 4 spl kaerjajahu*
  • 3 spl seesamiseemneid
  • 3 spl mandlilaaste
  • 3 spl või Boost Yourself Choco segu või magustamata kakaopulbrit
  • 10 kuivatatud datlit (minu lemmikud on Selection by Rimi Juicy dates)
  • 3 spl maapähklivõid või mandlivõid
  • 2 spl kookosõli
  • 3 spl kookoshelbeid

Juhised

1

Töötle köögikombainis kõik koostisosad (välja arvatud kookoshelbed) ühtlaseks massiks.

2

Vormi käte vahel pallikesed ja veereta neid kookoshelvestes.

3

Hoia enne mekutamist paar tundi külmkapis.

Notes

Kõik siin retseptis välja toodud spl-d on mõeldud kuhjaga supilusikana.

PS! Kui Sa teed seda maiust, siis ära unusta pilti teha ja hashtagiga #koogikontor ära märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida Sa valmistanud oled! 🙂

Sulle võivad veel meeldida

Kommentaare pole

Kommenteeri