Tõeliselt mõnus ja kreemjas smuuti, mida oleks õigem nimetada magustoiduks, sest tegemist on küllaltki rammusa kreemiga. 🙂 Puista peale ohtralt krõmpsuvat toortatart, lisada võid ka pähkleid või kookoslaaste ning jaga seda šokolaadi-banaanikaussi heade sõpradega 🙂
Šokolaadi-banaanikauss
Prindi retseptKoostisosad
- 2 suurt banaani
- 130 g Santa Maria kookoskoort
- 35 g Boost Yourself Choco
- 10 g chia seemneid
- Peale puistamiseks:
- 2 spl toortatart
- 1 spl Boost Yourself Crunchy segu
- 1 spl maapähklivõid
- paar banaaniviilu
Juhised
Koori ja viiluta 1 banaan ja sügavkülmuta see.
Vala toortatar kuumale ja kuivale pannile. Rösti seda pidevalt liigutades 5-6 minutit. Nii muutub see mõnusalt krõmpsuvaks.
Külmunud banaanitükid tõsta blenderisse. Lisa ka teine banaan, kookoskoort, chiaseemned ja Choco segu. Töötle kõik kreemjaks massiks.
Vala kreemjas šokolaadi-banaanisegu kaussi. Puista peale röstitud tatart ja Crunchy segu.
Serveeri lusikatäie maapähklivõi ja banaaniviiludega.
PS! Kui sa teed seda smuutikaussi, siis ära unusta hashtagiga #koogikontor märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida sa valmistanud oled!♡
Kommentaare pole