Jäätised ja magustoidud/ Smuutid ja hommikusöögid

Šokolaadi-banaanikauss

Tõeliselt mõnus ja kreemjas smuuti, mida oleks õigem nimetada magustoiduks, sest tegemist on küllaltki rammusa kreemiga. 🙂 Puista peale ohtralt krõmpsuvat toortatart, lisada võid ka pähkleid või kookoslaaste ning jaga seda šokolaadi-banaanikaussi heade sõpradega 🙂

Šokolaadi-banaanikauss

Prindi retsept
By Portsjonit: 2-3 Valmistusaeg: 15

Koostisosad

Juhised

1

Koori ja viiluta 1 banaan ja sügavkülmuta see.

2

Vala toortatar kuumale ja kuivale pannile. Rösti seda pidevalt liigutades 5-6 minutit. Nii muutub see mõnusalt krõmpsuvaks.

3

Külmunud banaanitükid tõsta blenderisse. Lisa ka teine banaan, kookoskoort, chiaseemned ja Choco segu. Töötle kõik kreemjaks massiks.

4

Vala kreemjas šokolaadi-banaanisegu kaussi. Puista peale röstitud tatart ja Crunchy segu.

5

Serveeri lusikatäie maapähklivõi ja banaaniviiludega.

PS! Kui sa teed seda smuutikaussi, siis ära unusta hashtagiga #koogikontor märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida sa valmistanud oled!♡

Sulle võivad veel meeldida

Kommentaare pole

Kommenteeri