Oi, need on ühed mõnusad magusad ampsud! Need batoonikesed on ideaalsed, kui vaja kiirelt midagi külalistele pakkuda või endale kohvi kõrvale ampsamiseks võtta! Samuti on need ühed vähestest maiustustest, mida ikka aegajalt uuesti teen, sest ma olen üks suuuur kookosefänn! Ja igakord tahan teha natuke teistmoodi, segades kookosmassi sisse erinevaid vürtse või hoopis marjajahusid.
Seekord lisasin külmkuivatatud metsmustika pulbrit ja sain nii toredad lillaka sisuga batoonid. Kusjuures võid pulbri asendada ka lusikatäie metsmustikamahla /-püreega. Suurt mustikamaitset siit ei leia, pigem on see mustikas siin värvi pärast 🙂
Mustika-kookosbatoonid
Prindi retseptKoostisosad
- 200 g kookoshelbeid
- 4 spl kookosõli
- 4 spl kookospiima
- 3-4 spl agaavisiirupit
- 1 spl külmkuivatatud metsmustika pulbrit
- Katmiseks:
- 200 g šokolaadi (mina tegin 100 g valge šoksiga ja 100 g tumeda šoksiga)
- lavendliõisi
- mustikaid
Juhised
Sega omavahel kõik koostisosad ja vormi käte vahel batoonikesteks.
Aseta batoonikesed küpsetuspaberiga kaetud alusele ja pista 15 minutiks külmkappi.
Sulata vesivannil šokolaad ja kata batoonikesed šokolaadiga.
Kaunista lavendli ja mustikatega.
PS! Kui sa teed neid batoone, siis ära unusta #koogikontor märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida sa valmistanud oled!♡♡♡
Kommentaare pole