Smuutid ja hommikusöögid

Kreemjas riisipuder

Pehme, soe ja kreemjas riisipuder on minu arvates hommikuti üks mõnusamaid asju. See mõjub nagu pehme pilv, mille sees vaikselt-vaikselt ärkad ja siis aeglaselt kulgedes enda päevaste toimetuste juurde asud. Vahel meeldib mulle riisiputru kookospiimaga keeta, viimasel ajal olen aga kaerapiima fänn ja kasutan pudru valmistamisel pigem seda. Lisandina kaneel!

Ja kui tahan natuke erilisemat, lisan oma riisipudrule veel mandli- või maapähklivõid.. või hoopis päevalille- ja kõrvitsaseemnevõid, mis maitseb natuke nagu halvaa! Oled seemnevõid varem proovinud? Kui ei, siis piilu tegemisõpetust siit postitusest – pähkli- ja seemnevõid.

Kreemjas riisipuder

Prindi retsept
By Portsjonit: 2 Valmistusaeg: 40 min

Koostisosad

  • 1,5 dl pudruriisi
  • 3 dl vett
  • 3 dl kaerapiima (või muud piima)
  • 1/4 tl soola
  • 1-2 spl toorsuhkrut
  • Serveerimiseks:
  • kaneeli
  • kaerapiima

Juhised

1

Vala potti vesi ja riis. Lase keema minna ja sega. Vala hulka piim ja lase podiseda tasasel tulel umbes 20 minutit kuni riis on pehme. Vajadusel lisa veel piima, kui tundub, et vedelikust on puudus.

2

Maitsesta soola ja suhkruga.

3

Serveeri riisputru piima ja kaneeliga. Kui tunned, et tahaks veel magusamat, nirista peale mett.

PS! Kui sa teed seda putru, siis ära unusta hashtagiga #koogikontor märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida sa valmistanud oled!♡

Sulle võivad veel meeldida

Kommentaare pole

Kommenteeri