See kollane ja särav puder mitte ainult ei maitse hästi, vaid on ka immuunsust turgutava efektiga, just nagu mulle meeldib. 🙂
Maitsestasin pudru antioksüdantide poolest rikkaliku kollase kurkumipulbriga ja looduslikku C-vitamiini sisaldava supertoiduseguga. Pudru valmistamisel kasutan tavaliselt nii vett kui ka taimset piima, seekord kookospiima, tänu millele jäi puder meeldivalt kreemjas.
Toob päikese välja!
![](https://i2.wp.com/koogikontor.ee/wp-content/uploads/2020/01/IMG_0258-3.jpg?w=1080&ssl=1)
Kreemjas mangopuder
Prindi retseptKoostisosad
- 1 dl riisihelbeid
- 1 dl kaerahelbeid
- 150 ml vett
- 250 g Santa Maria kookospiima
- ¾ tl Santa Maria kurkumit
- 2 tl Boost Yourself Immunity segu
- 2 tl Boost Yourself kanepiseemneid
- 80 g külmutatud mangokuubikuid
- 1 väike banaan
- 1/5 tl soola
- Peale puistamiseks:
- Santa Maria kurkumit
- Boost Yourself kanepiseemneid
- kookoslaaste
- mangokuubikuid
Juhised
Kuumuta potis vesi ja kookospiim.
Lisa kaera- ja riisihelbed.
Lase pudrul tasasel tulel 4-5 minutit keeda.
Suru banaan kahvliga katki ja tükelda mangokuubikud väiksemateks tükkideks.
Lisa nüüd pudru hulka banaanipüree, mangokuubikud, kurkum, kanepiseemned ja sool.
Sega kõik ühtlaseks ja serveeri kaussidesse.
Kaunista ja serveeri.
![](https://i0.wp.com/koogikontor.ee/wp-content/uploads/2020/01/IMG_0261.jpg?fit=683%2C1024)
PS! Kui sa teed seda putru, siis ära unusta hashtagiga #koogikontor märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida sa valmistanud oled!♡
Kommentaare pole