Muu/ Smuutid ja hommikusöögid

Kreemjas mangopuder

See kollane ja särav puder mitte ainult ei maitse hästi, vaid on ka immuunsust turgutava efektiga, just nagu mulle meeldib. 🙂

Maitsestasin pudru antioksüdantide poolest rikkaliku kollase kurkumipulbriga ja looduslikku C-vitamiini sisaldava supertoiduseguga. Pudru valmistamisel kasutan tavaliselt nii vett kui ka taimset piima, seekord kookospiima, tänu millele jäi puder meeldivalt kreemjas.

Toob päikese välja!

Kreemjas mangopuder

Prindi retsept
By Portsjonit: 3 Valmistusaeg: 15 min

Koostisosad

  • 1 dl riisihelbeid
  • 1 dl kaerahelbeid
  • 150 ml vett
  • 250 g Santa Maria kookospiima
  • ¾ tl Santa Maria kurkumit
  • 2 tl Boost Yourself Immunity segu
  • 2 tl Boost Yourself kanepiseemneid
  • 80 g külmutatud mangokuubikuid
  • 1 väike banaan
  • 1/5 tl soola
  • Peale puistamiseks:
  • Santa Maria kurkumit
  • Boost Yourself kanepiseemneid
  • kookoslaaste
  • mangokuubikuid

Juhised

1

Kuumuta potis vesi ja kookospiim.

2

Lisa kaera- ja riisihelbed.

3

Lase pudrul tasasel tulel 4-5 minutit keeda.

4

Suru banaan kahvliga katki ja tükelda mangokuubikud väiksemateks tükkideks.

5

Lisa nüüd pudru hulka banaanipüree, mangokuubikud, kurkum, kanepiseemned ja sool.

6

Sega kõik ühtlaseks ja serveeri kaussidesse.

7

Kaunista ja serveeri.

PS! Kui sa teed seda putru, siis ära unusta hashtagiga #koogikontor märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida sa valmistanud oled!♡

Sulle võivad veel meeldida

Kommentaare pole

Kommenteeri