See kollane ja särav puder mitte ainult ei maitse hästi, vaid on ka immuunsust turgutava efektiga, just nagu mulle meeldib. 🙂
Maitsestasin pudru antioksüdantide poolest rikkaliku kollase kurkumipulbriga ja looduslikku C-vitamiini sisaldava supertoiduseguga. Pudru valmistamisel kasutan tavaliselt nii vett kui ka taimset piima, seekord kookospiima, tänu millele jäi puder meeldivalt kreemjas.
Toob päikese välja!
Kreemjas mangopuder
Prindi retseptKoostisosad
- 1 dl riisihelbeid
- 1 dl kaerahelbeid
- 150 ml vett
- 250 g Santa Maria kookospiima
- ¾ tl Santa Maria kurkumit
- 2 tl Boost Yourself Immunity segu
- 2 tl Boost Yourself kanepiseemneid
- 80 g külmutatud mangokuubikuid
- 1 väike banaan
- 1/5 tl soola
- Peale puistamiseks:
- Santa Maria kurkumit
- Boost Yourself kanepiseemneid
- kookoslaaste
- mangokuubikuid
Juhised
Kuumuta potis vesi ja kookospiim.
Lisa kaera- ja riisihelbed.
Lase pudrul tasasel tulel 4-5 minutit keeda.
Suru banaan kahvliga katki ja tükelda mangokuubikud väiksemateks tükkideks.
Lisa nüüd pudru hulka banaanipüree, mangokuubikud, kurkum, kanepiseemned ja sool.
Sega kõik ühtlaseks ja serveeri kaussidesse.
Kaunista ja serveeri.
PS! Kui sa teed seda putru, siis ära unusta hashtagiga #koogikontor märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida sa valmistanud oled!♡
Kommentaare pole