Smuutid ja hommikusöögid

Ricotta pannkoogid

Need pehmed ja kohupiimased pannkoogid teeb erilisemaks särtsakas apelsin. Nagu pannkooke ikka, on ka neid ülilihtne teha.

Serveeri ricotta pannakaid jogurti ja natukese apelsinimoosiga (seda viimast eriti juhul, kui oled maksimaalne apelsinifänn). Hommikuse tassitäie kohviga ideealne kombo!

Ricotta pannkoogid apelsini ja mooniseemnetega

Prindi retsept
By Portsjonit: 7-8 tk

Koostisosad

  • 200 g ricotta kohupiima
  • 2 spl rafineerimata suhkrut
  • 2 muna
  • 30 g võid
  • 3 spl (kuhjaga) nisujahu
  • ¼ tl soola
  • 1 spl peenelt riivitud apelsini koort
  • 2 tl mooniseemneid
  • Serveerimiseks:
  • mahedamaitselist jogurtit
  • apelsinimoosi

Juhised

1

Sulata või ja jäta jahtuma.

2

Vahusta munad suhkruga.

3

Lisa kohupiim, riivitud apelsini koor, mooniseemned, sool, jahu ja sulavõi.

4

Tõsta 2 spl tainast või/õliga kaetud kuumale pannile ja prae väikesed koogikesed, mõlemalt poolt 1-2 minutit.

5

Serveeri soojalt jogurti ja moosiga.

PS! Kui sa teed neid pannkooke, siis ära unusta postituses @koogikontor märkida ja #koogikontor lisada. Mul oleks üliiihea meel, kui näeksin, mida sa valmistanud oled!♡

Sulle võivad veel meeldida

4 kommentaari

  • Reply
    Victoria Palusaar
    aprill 24, 2021 at 9:14 p.l.

    Tere! Selle retsepti koostisosade hulgas ei ole kirjas jahu kogust, allpool juhistes on aga mainitud, et juurde tuleb segada jahu.

    • Reply
      admin
      aprill 24, 2021 at 9:20 p.l.

      Hei, Victoria! Aitäh, et märkasid. Nüüd on olemas 🙂
      Tervitab
      Merilin

  • Reply
    Ingel M
    september 5, 2025 at 10:47 e.l.

    Tere! Kas nr3 punkti juures ka vahustada või segada lusikaga?

    • Reply
      admin
      september 11, 2025 at 3:58 p.l.

      Hei! Seal enam vahustama ei pea, võid lihtsalt segada 🙂

    Kommenteeri