Need pehmed ja kohupiimased pannkoogid teeb erilisemaks särtsakas apelsin. Nagu pannkooke ikka, on ka neid ülilihtne teha.
Serveeri ricotta pannakaid jogurti ja natukese apelsinimoosiga (seda viimast eriti juhul, kui oled maksimaalne apelsinifänn). Hommikuse tassitäie kohviga ideealne kombo!
Ricotta pannkoogid apelsini ja mooniseemnetega
Prindi retseptKoostisosad
- 200 g ricotta kohupiima
- 2 spl rafineerimata suhkrut
- 2 muna
- 30 g võid
- 3 spl (kuhjaga) nisujahu
- ¼ tl soola
- 1 spl peenelt riivitud apelsini koort
- 2 tl mooniseemneid
- Serveerimiseks:
- mahedamaitselist jogurtit
- apelsinimoosi
Juhised
1
Sulata või ja jäta jahtuma.
2
Vahusta munad suhkruga.
3
Lisa kohupiim, riivitud apelsini koor, mooniseemned, sool, jahu ja sulavõi.
4
Tõsta 2 spl tainast või/õliga kaetud kuumale pannile ja prae väikesed koogikesed, mõlemalt poolt 1-2 minutit.
5
Serveeri soojalt jogurti ja moosiga.
PS! Kui sa teed neid pannkooke, siis ära unusta postituses @koogikontor märkida ja #koogikontor lisada. Mul oleks üliiihea meel, kui näeksin, mida sa valmistanud oled!♡
2 kommentaari
Victoria Palusaar
aprill 24, 2021 at 9:14 p.l.Tere! Selle retsepti koostisosade hulgas ei ole kirjas jahu kogust, allpool juhistes on aga mainitud, et juurde tuleb segada jahu.
admin
aprill 24, 2021 at 9:20 p.l.Hei, Victoria! Aitäh, et märkasid. Nüüd on olemas 🙂
Tervitab
Merilin