Koogid/ Toidufotograafia

Minu magus koogiraamat

Mul on nii hea meel, et minu 2022. aasta aprillikuus ilmunud koogiraamat on juba paljude südamed võitnud.

Üks hetk tundus, et nüüd on aeg küps oma esimese koogiraamatu loomiseks ja nii ma siis pihta hakkasingi. Mõtlesin välja, milline võiks olla raamatu lugu, mida tahan lugejale edasi anda. Katsetasin suure hulga retsepte läbi, mida raamatus jagada ja lasin perel-sõpradel arvustada. Ja valisin inspireerivad kohad ja rekvisiidid, kus ja millega neid magusaid kooke üles pildistada.. See oli üks äärmiselt põnev, ennastületav ja loominguline protsess.

Mis seal raamatus siis täpsemalt on?

Raamatust leiad 25 lihtsat koogiretsepti, mis on peamiselt inspireeritud erinevatest aiast korjatud söödavatest lilledest, näiteks lavendli-, sireli-, saialille- või kibuvitsaõitest. Igale koogile vastab kindel aastaaeg ja nõnda juhatangi sind oma retseptidega läbi kevade, suve, sügise ja talve. Raamatust leiad retsepte näiteks kõrvitsa-soolakaramellikoogi, ploomi-martsipani juustukoogi ja mustika-jogurtikoogi valmistamiseks. Lisaks kookidele tutvustan sulle muudki põnevat, mida söödavatest lilledest valmistada saab.

Raamatu lõpupoole avan ukse toidufotograafia ja -stilistika maailma, millesse ma kirglikult pühendunud olen. Õpetan sullegi nippe, kuidas luua üks isuäratav toidufoto.

Soovin, et leiaksid oma kiires argielus rohkem aega nii koogi valmistamiseks kui ka hiljem selle söömiseks. Et sa vaataksid, nuusutaksid ja maitseksid – kogeksid kooki kõikide oma meeltega! Et naudiksid protsessi ja pühenduksid korraga vaid ühele tegevusele. See on täpselt see, mida ma endagi ellu rohkem soovin.

Raamatul on 96 lk ja kõvad kaaned.

Kuidas raamatut tellida?

Kanna palun 15 eur* (sisaldab postikulu) arvelduskontole:

EE307700771001433769

Saaja: Koogikontor OÜ

Selgitusse: Tellija nimi

*Tegemist on soodushinnaga, hind poes on 24.99 eur!

Saada mulle kiri info@koogikontor.ee aadressile ja lisa andmed :


– mitu raamatut soovid

– pakiautomaadi asukoht (Itella Smartpost) ja tel nr

– kas soovid kellelegi pühendust

PS! Raamat on müügil ka Apollos ja Rahva Raamatus nii veebis kui poes kohapeal.

Merilin

♡︎ ♡︎ ♡︎

Sulle võivad veel meeldida

Kommentaare pole

Kommenteeri