Soojendav ja vürtsidega rikastatud alkoholivaba hõõgvein on jahedal ajal tõeliselt lõõgastav kosutus. Kui hea on tulla talviselt metsamatkalt, pista jalga villased sokid ja siis praksuva kaminatule saatel soojendavat hõõgveini nautida… uhh! Mina kasutasin joogi valmistamisel A.Vogel pohlanektarit ja õunamahla. Värsketest mahemetspohladest valmistatud nektar on meeldivalt hapukas, sisaldab magustajatana vaid ökoloogilist agaavisiirupit ja sobib ideaalselt talvise joogi valmistamiseks.
Joogi sees olevatel vürtsidel nagu ingver ja kaneel on ka viiruseid eemale peletav toime, seega on veelgi üks hea põhjus selle joogi valmistamiseks juures!
Biotta metspohlanektari leiad Ökosahvrist- siit!
Retsept valmis koostöös A.Vogeliga.
Soojendav hõõgvein
Prindi retseptKoostisosad
- 1 pudel (500 ml) Biotta metspohlanektarit
- 500 ml kodust õunamahla (soovitavalt lisatud suhkruta)
- 3-4 kaneelikauna
- jupp värsket ingverit
- 3-4 tähtaniisi
- apelsin
Juhised
Viiluta apelsin. Koori ja viiluta ingver.
Vala potti pohlanektar ja õunamahl. Tõsta sisse apelsiniviilud, ingveriviilud, kaneelikaunad ja tähtaniis.
Lase segul vaikselt keema minna ja keeda tasasel tulel umbes 15 minutit.
Vala siis jook klaasidesse ja naudi kuumalt!
PS! Kui sa teed seda jooki, siis ära unusta @koogikontor märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida sa valmistanud oled! ♡♡♡
Kommentaare pole